تزریق ژل (اسفند 1401)

تزریق ژل یکی دیگر از عمل های جراحی است که دارای کاربردهای متعددی بوده و از این رو بسیاری به دنبال اطلاع از هزینه تزریق ژل و فیلر، مراقبت های بعد از تزریق ...

فهرست مطالب

تزریق ژل

تزریق ژل یکی دیگر از عمل‌های جراحی است که دارای کاربردهای متعددی بوده و از این رو بسیاری به دنبال اطلاع از هزینه تزریق ژل و فیلر، مراقبت‌های بعد از تزریق و یا عوارض تزریق هستند و از طرف دیگر میخواهند درباره حجم دهنده لب، چگونگی انجام این عمل و نحوه استفاده از فیلرها اطلاعاتی کسب کنند. مهمترین کاربرد تزریق ژل در اصلاح پوست، پرکردن چین‌ها و چاله‌های عمیق در پوست است مثلاً خط خنده، خط اخم یا خطوط عمیق در ناحیه اخم و گاهی چین‌های عمیق در اطراف چشم و همچنین تزریق برای گونه گذاری خصوصاً خانم‌هایی که دچار لاغری صورت هستند و یا اینکه صورت نسبت به بدن لاغرتر است.

فیلرها همچنین برای ضخیم و حجیم کردن لب‌ها و بهتر کردن ظاهر زخم های فرو رفته نیز بکار می‌روند. از دیگر کاربردهای تزریق که این روزها بسیار کاربرد دارد می‌توان به مواردی چون تزریق ژل و فیلر به پیشانی، لب، زیر چشم، باسن، سینه، واژن، بینی، چانه، اطراف چشم، زانو، پشت پلک، پشت دست‌ها، زاویه سازی فک و… می‌باشد. تزریق معمولا در کلینیک‌های زیبایی انجام می‌شود.

تزریق ژل

مراحل تزریق ژل به صورت

پیش از هر اقدامی ابتدا باید پزشک متخصص پوست و مو متقاضی تزریق کردن ژل را معاینه کند. بررسی سوابق بیماری‌ها و داروهای مصرفی فعلی و همچنین بررسی وضعیت پوست فرد برای تشخیص امکان پذیر بودن و مهیا بودن شرایط تزریق الزامی است.
در صورتی که تمام شرایط برای تزریق کردن ژل آماده باشد و تصمیم گیری از سوی فرد انجام گیرد، ناحیه‌ی مد نظر با کرم‌های بی‌حس کننده، بی‌حس می‌شود و تزریق با سوزنی بسیار نازک‌تر از سوزن‌های معمولی در محیطی استریل انجام می‌شود. ممکن است در زمان اتمام تزریق پزشک برای فرم گیری بهتر ژل کمی ناحیه‌ی تزریق را ماساژ دهد. مدت زمان لازم برای تزریق کردن بسته به شرایط متقاضی بین 15 تا 45 دقیقه است. مهارت و دانش پزشک تزریق کننده و تشخیص وی در انتخاب محل دقیق برای تزریق است که زیباتر شدن محل تزریق را تضمین می‌کند.

مزایای تزریق ژل

به منظور کاهش چین و چروک‌های پوستی شما می‌توانید از تزریق فیلر و ژل و چربی بهره بگیرید.

  • ژل بلافاصله پس از تزریق نتایج مثبت خود را نشان می‌دهد،
  • روش تزریق تهاجمی نیست و نیاز به عمل جراحی و بیهوشی ندارد،
  • دوره‌ی نقاهت و استراحت پس از تزریق کردن نیاز نیست،
  • درصد بالایی از افراد، از نتایج حاصل از تزریق کردن رضایت دارند،
  • تزریق کردن ژل بر تحرک عضلات صورت برای اخم و لبخند اثر گذار نیست،
  • در صورت عدم رضایت از تزریق، معمولا امکان برگشت و اصلاح نتیجه وجود دارد.

عوارضی که در پی تزریق ممکن است برای فرد مشکل ساز باشد 

عوارضی که بعلت اشتباه تکنیک و نحوه غلط تزریق، مشکلات و عوارضی برای فرد ایجاد می‌نماید که عبارتند از :

  • لکه های عروقی: خونی که مانند دریاچه‌ای مملو از مولکول‌های ژل یا کلاژن بوده و روی پوست، لکه بد رنگ، چند رنگ، تیره و ناهموار خود را نشان می‌دهد،
  • ناجور قرار گرفتن ژل در محل تزریق،
  • تزریق تکمیلی ژل یا کلاژن ممکن است در محل تزریق منطقه بد منظره، ناهموار و بد رنگی را ایجاد نماید که به راحتی می توان این ضایعه نافرم را تشخیص داد،
  • ایجاد دانه‌ها و ناهمواری‌های پلکانی در نواحی پیرامونی و انتهایی محل تزریق
  • تزریق خیلی سطحی در پوست (به ویژه در ناحیه‌ی دور چشم‌ها) ممکن است ناهمواری‌ها و عوارض مشهودی را برای فرد ایجاد نماید.

پشیمانی بعد از تزریق

همانطور که گفته شد، ماندگاری ژل‌های تزریقی دائمی نیست. یکی از ژل‌های پرکاربردی که برای تزریق استفاده می‌شود، ژل هیالورونیک اسید است. این ماده به صورت طبیعی در بافت‌های بدن وجود دارد و عامل حل کننده‌ی آن، آنزیمی به نام هیالورونیداز معرفی شده است.
تزریق کردن 5 تا 50 واحد هیالورونیداز می‌تواند در مدت یک تا دو هفته سبب صاف شدن برجستگی ناشی از ژل شود. البته افرادی که برخی از داروهای خاص را مصرف می‌کنند و یا به نیش زنبور حساسیت دارند اجازه‌ی استفاده از این آنزیم را ندارند.

0 0 رای ها
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments